Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Träningshelg med Sabina Dufberg

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Träningshelg med Sabina Dufberg

Från 3 250 SEK

Per gäst

 

Träningshelg 13-14 /11. Inkl. fika, lunch, middag, träning, Spa, föreläsning boende och frukost.

 

Välkommen till Cape East Spa Resort och investera i ditt välmående. Bo intill Torneälven med utsikt mot Finland på Sveriges Östligaste punkt, som även är känd från Tv-programmet Expedition Robinson som spelades in här sommaren 2020. Njut av ett avkopplande dygn med god mat, rolig träning, inspirerande föreläsning och spabesök.

 

Sabina Dufberg har 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning. Hon är en känd träningsprofil och källa till en hållbar livsstil där träning, kost och mental träning är en del av vardagsglädjen. Med hennes hjälp hoppas vi att du kan hitta inspiration och finna glädje i träningen utan att ge avkall på livets goda. Sabina har lång erfarenhet från management och ledarskap på KTH, dessutom är hon utbildad, och utbildar även andra inom såväl idrottspsykologi, mindfulness, träning och kost.

Under vår träningshelg kommer Sabina att anpassa träningen efter dina förutsättningar och kommer att instruera dig på din nivå.

 

Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Spa entré
  Träning och föreläsning
  2-rätters middag
  Fika
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Träningshelg med Sabina Dufberg. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod